Om os

Ø-yoga blev grundlagt i 2015 af Kristine Skytte Glue. Vi er nu fem undervisere og tilbyder yoga flere steder på Ærø. Vi underviser i forskellige stilarter, men vi er meget enige om vores tilgang til yoga og formålet med denne metode.

YOGA FOR ALLE

Du behøver ikke have en stærk og veltrænet krop for at starte til yoga. Den krop du har, er det bedste udgangspunkt. At du mangler smidighed eller styrke er netop gode grunde til at starte til yoga. Undervisningen er tilrettelagt, så alle kan følge med - og har du lavet yoga i mange år, skal vi nok sørge for, at du også får udfordringer. Derudover er yoga et rigtig godt supplement til andre motionsformer.

ø-yoga ærø kristine skytte glue-77.jpg
om.os_.yogamats.jpg

YOGA FOR KROP OG SIND

Yoga en motionsform, der ikke bare giver dig stærkere muskler og mere fleksible led, men også ro og overskud. Det er en metode, der arbejder fysisk, men også påvirker nervesystemet. På den måde vil du opleve en gennemgribende positiv effekt på hele din tilværelse. Yoga er en ældgammel metode til at stilne sindet, der stadigvæk er aktuel og praktiseres over hele verden.

YOGA FOR ANDRE

Når yoga handler om at få en velfungerende krop, et roligt sind, kan man måske tro, at det er et egoistisk projekt. Det er min overbevisning, at alt det vi opnår med yoga, skal bruges til at kunne være der for andre. På yogamåtten træner vi styrke, vedholdenhed og mod. Vi møder frustration, vrede og lærer at tackle det. På den måde kan vi bedre være nærværende, rummelige og rolige overfor andre.

Undervisere

Rikke Guldbrandt

Rikke er uddannet yogalærer fra Heart of Yoga og Yogauddannelsen i Aarhus.

Hun underviser vores faste hold i Ommel Beboerhus og på Rise Præstegaard, samt privatelever og events. Rikke underviser i dynamisk yoga inspireret af Ashtanga, flow og hatha yoga.

Rikkes store passion er Yin-yoga, som hun snart også bliver uddannet i hos Trine Hedegaard.

sødogmild.jpg

Roa Kristine Maltesen

Roa-Kristine Maltesen er uddannet fra Heart of Yoga og yoga uddannelsen i Aarhus.

Hun underviser i løbertilpasset yoga og yoga for børn i alderen 5-10 år. Undervisningen som er inspireret af Asthanga og Hatha yoga er aktiv og dynamisk, med et fokus på krop/sind, vejrtrækning og nervesystemets samspil.

Roa er stor fortaler for en tidlig introduktion til yoga som grundstenen for en livslang og positiv kropsforståelse.

Roa underviser på Ærø efterskole tirsdag kl. 16.30-17.30

Roaførsteportræt.jpg
Alison.jpeg

Alison Davis

Alison er uddannet hatha yoga instruktør i Nicaragua, og hun har en 50-timers yin-uddannelse fra Holland.

Alison har undervist i København, og tilbyder hold indenfor hatha yoga, yin yoga, samt en blanding af disse og restorativ yoga. Hun væver ofte temaer ind som fokus på bestemte kropsdele, yogafilosofier samt pranayama/ åndedrætsøvelser og meditationer for at inspirere og give ro i en ofte travl hverdag.

Alison underviser på Ærø Guesthouse og Café, Vestergade 60, 5970 Ærøskøbing:

Kristine Skytte Glue

Kristine grundlagde Ø-yoga i 2015 og hun har en baggrund i Iyengar yoga og desuden en uddannelse i multi style yoga fra Ashtanga Yogaskolen i Aarhus. Hun har taget kurser i Yin, biomecanics, vinyasa, hot yoga.

Kristine har undervist i yoga i København, Odense og på Ærø. Hun grundlagde Ø-yoga i 2015 og har siden udvidet med flere undervisere, hold og retreats. Kristine underviser på workshops og retreats.

Kristine underviser på følgende retreats:

29.-31. januar – AFLYST

26.-28. marts – åben for tilmeldinger

7.-9. maj – åben for tilmeldinger

nytprofil.jpg

Forretningsbetingelser

Tilmelding til hold for en periode

Du tilmelder dig et ugentligt hold ved at indbetale holdets pris til Ø-yoga på det nummer, der er angivet i omtalen af holdet.

Bliver du forhindret i at deltage i hele forløbet gælder følgende:

 • Melder du fra mere end en uge før opstart, kan vi refundere holdets pris minus et gebyr på 50 kr.
 • Melder du fra mindre end en uge før opstart refunderer vi halvdelen af beløbet.

Når du er startet på holdet, gælder følgende:

 • Melder du fra inden halvdelen af perioden er gået, refunderer vi halvdelen af holdets pris.
 • Melder du fra efter halvdelen af perioden er gået, kan vi desværre ikke refundere holdets pris eller godtgøre på anden vis.

Deltagelse på et ugentligt hold

 • Bliver du forhindret i at møde op til din faste undervisning, beder vi om afmelding senest 12 timer før.
 • Vi kan desværre lige for tiden ikke tilbyde at du kan tage et andet hold, som erstatning for timen. Det skyldes restriktioner i forhold til covid-19, da holdene er så små.
 • Hvis vi aflyser et hold, tilbyder vi en erstatningstime på et senere tidspunkt.

Workshops

 • Du tilmelder dig vores workshops ved indbetaling af workshoppens pris.
 • Tilmeldingen er bindende, da pladserne er meget begrænsede.
 • Sker det, at du bliver forhindret, kan du en uge for workshoppen afmelde dig og beløbet retur, dog minus et gebyr på 50 kr.
 • Udebliver du fra en workshops kan din tilmelding ikke overføres til næste workshop, da pladsen kunne have været givet til en anden.
 • Manglende deltagelse på ugentlige hold kan ikke godtgøres ved deltagelse på workshops.